Nieuws & Evenementen

12 NOVEMBER

Sinterklaasintocht

Kinderen zijn deze maand extra lief voor hun ouders, passen goed op hun woorden en gedragen zich als engeltjes op school, want Sinterklaas komt weer naar ons land! Op zaterdag 12 november a.s. is zijn officiële intocht in Nootdorp en dat gaat traditioneel gepaard met een leuk programma op het Paradeplein in winkelcentrum Parade Nootdorp.

 Start intocht Hagelaan
De Sinterklaasintocht start om 13:45 uur traditiegetrouw aan de Hagelaan bij woonzorgcentrum Veenhage. Vanaf de Hagelaan gaat de stoet richting het Dorpsplein, waar ook een fotomoment is ingepland met de Sint. Vanuit daar gaat de optocht via de Molenweg, de Boisotstraat en de Hof van Delftstraat naar het Burgemeester Schölvinckplein, waar Sinterklaas ook weer even uitstapt voor een fotomoment. Daarna gaat Sinterklaas via de Vrijenbansestraat en de Koningin Julianastraat naar de Parade. Aankomst op het Paradeplein is om 14:30 uur. 

Podiumprogramma Paradeplein
Om 14:30 uur start het podiumprogramma met een optreden van Suze. Suze is onder andere bekend van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Sint en Piet verschijnen rond 14:40 uur bij het podium. Daarna zorgt Party Piet Pablo voor een enorm feest op het Paradeplein. Party Piet Pablo ken je vast wel van zijn single Zwarte Pieten Stijl, welke in 2011 een regelrechte hit werd.

Piet Pablo was tot 2011 een van de Sint zijn trouwste pieten op de inpakafdeling. Piet Pablo luisterde naar stoere muziek op zijn koptelefoon en was de hele dag aan het zingen over hoe geweldig de Sint is en maakte er een echt feestje van. Zo kreeg hij de naam Party Piet Pablo. In 2011 besloten Party Piet Pablo en Sinterklaas een single uit te brengen, een pietenversie op de hit ‘Gangnam Style’ van Spy. Dit werd een groot succes en ook de liedjes die Party Piet Pablo daarna heeft gemaakt, werden echte hits. Afgelopen jaar was Party Piet Pablo zelfs te zien in de nieuwste bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas. Party Piet Pablo staat garant voor een swingend Sinterklaasfeest dat je niet mag missen!

Programma zaterdag 12 november:

13:45 uur: Start Sinterklaasintocht bij Hagelaan
14:30 uur: Start podiumprogramma Paradeplein
15:30 uur: Einde programma

Alle kinderen uit Nootdorp en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deze gezellige dag mee te beleven. De Sint zal zeer verrast zijn om al zijn favorieten weer te zien, dus kom a.s. zaterdag naar Nootdorp en vier dit gezellige feest met ons mee!

Sint en Piet komen graag naar winkelcentrum Parade Nootdorp en daarom komen zij dit jaar nog een aantal keer naar het winkelcentrum en wel op 19 en 26 november en 3 december!

Kijk op www.sintnootdorp.nl voor meer informatie en het volledige programma. Houd onze Facebook pagina, Twitter en Instagram in de gaten voor meer informatie.