Nieuws & Evenementen

29 OKTOBER

Halloween in de Parade

Op zaterdag 29 oktober van 12:00 tot 16:00 uur is het Halloween in winkelcentrum Parade Nootdorp. Kinderen kunnen een Halloween pompoen snijden of zich laten schminken. Ook is het springkussen aanwezig en zijn de promodames aanwezig met een leuk presentje.

Pompoen snijden
Onder begeleiding gaan kinderen aan de slag met het snijden van een Halloween pompoen. De begeleiders helpen de kinderen met het “deksel” van de pompoen te snijden en het uithollen. Daarna gaan de kinderen met kleine zaagjes ogen, een neus en een mond in de pompoen snijden. Uiteraard mag de pompoen mee naar huis worden genomen.

Er is ruimte voor maximaal 10 kinderen per keer en maximaal 50 over de gehele middag. Wees er dus op tijd bij, als je graag mee wilt doen. Kom meedoen en word een kampioen in het snijden van een griezelpompoen!

Schminken
Trek je Halloween outfit aan en kom langs om je geheel in Halloweenthema te laten schminken. Bijvoorbeeld als heks of griezel, maar een spin of pompoen op de wangen kan uiteraard ook. Ook is het springkussen deze middag aanwezig; kinderen kunnen naar hartelust komen springen.

Uitdeelactie
De promodames zijn deze middag ook aanwezig. Zij delen een leuk presentje uit, helemaal in het thema van Halloween!