Nieuws & Evenementen

10 DECEMBER

Kerstmarkt

Boodschappen doen is zaterdag 10 december nog leuker! Van 12.00 tot 20.00 uur is er een echte Kerstmarkt met ruim 50 kramen. Een groot deel van de winkeliers doet mee aan de Kerstmarkt, aangevuld met standhouders van buitenaf. Wat dacht u van heerlijke zelfgemaakte chocolade,  leuke handgemaakte sieraden, kinderkleding, dameskleding, Disney artikelen, kerstdecoratie schoonheidsverzorging en nog veel meer! Heeft u een leuk cadeau gevonden? Laat dit dan mooi inpakken door de dames van de gratis inpakservice. Trek gekregen van al dat winkelen? Geniet van een heerlijke Glühwein, een warme stroopwafel, een broodje hamburger, broodje Unox worst of heerlijke Griekse delicatessen.

Deze gezellige markt wordt aangekleed met sfeervolle optredens van onder andere Kinderkoor Zamariem uit Nootdorp, Balletschool Ypenburg en een echt Kerstkoor. Maar ook Coverband Escape is de hele dag aanwezig en zorgt voor de muzikale omlijsting. Uiteraard komt u ook de Kerstman vandaag tegen en kunt u meedoen aan een leuke kerstworkshop. Scouting Nootdorp is deze dag aanwezig om te helpen met allerlei zaken, zoals het opbouwen van de Kerstmarkt, het bewaken van de vuurkorven en het uitdelen van warme chocolademelk.

Kerstbomen weggeven
Kerstmis is een periode van gezelligheid, samen met familie en vrienden heerlijk eten en elkaar verwennen met een cadeautje. Maar Kerst is ook vaak een dure periode en helaas is het niet voor ieder gezin haalbaar om een mooi aangeklede kerstboom in huis te zetten. De winkeliersvereniging van de Parade heeft er dit jaar voor gekozen om 50 kersbomen inclusief versiering weg te geven aan gezinnen in Nootdorp en omgeving, die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De bomen worden zaterdagavond om 19.00u door de Kerstman aangeboden aan deze gezinnen.

Deelnemen is helaas niet meer mogelijk, alle kramen zijn verhuurd.