Nieuws & Evenementen

1 JULI

10:00 - 17:00 uur

Jaarmarkt Nootdorp

Op zaterdag 1 juli 2017 organiseert Oranjevereniging Nootdorp i.s.m. ondernemersvereniging Parade de altijd gezellige jaarmarkt in winkelcentrum Parade in Nootdorp. Dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van winkeliers en standhouders met voor elk wat wils.

Het marktdeel
Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u lekker flaneren over de gezelligste markt van Nootdorp. Met bijna 70 kraamplaatsen is zo goed als iedere beschikbare meter benut om u dat heerlijke marktgevoel te geven. Mode en accessoires, trendy artikelen, heerlijk fruit, sportartikelen, parfum, snacks, schoenen, boeken, Belgische spekken en nog veel meer.

Entertainment voor de kinderen
Voor de kinderen  lopen er  twee vrolijke narren rond. Ook is er  een leuke draaimolen en een gezellige muzikale omlijsting van een dixielandband

De Feestelijke Narren
Narren zijn ware grappenmakers! Dit vrolijke team bestaande uit 2 artiesten, die van entertainment en plezier hun beroep hebben gemaakt, zij dragen opvallende kleding en zij bewegen zich overdreven en over het algemeen duidelijk anders dan de meeste mensen.

Onze feestelijke narren nemen naast hun standaard pakket aan grappen en grollen ook een berg aan ballonnen mee welke zij, uiteraard voorzien van de nodige hilariteit, modelleren in ieder gewenst dier of figuur.

Komt u ook gezellig naar de Parade op zaterdag 1 Juli? Dan maken we er een leuke dag van!