Nieuws & Evenementen

15 DECEMBER

Gezellige Kerstmarkt

Op 15 december organiseert Parade Nootdorp wederom een gezellige Kerstmarkt met veel food & entertainment! Struin tussen 10:00 - 20:30 langs de 50 kraampjes en laat je verrassen door de vele acties, aanbiedingen en activiteiten die de winkels daarnaast nog organiseren. Zo is er een gezamenlijke modeshow, een thee-proeverij bij de Holland & Barrett en kun je kerstballen versieren bij de Albert Heijn! Uiteraard komt ook de Kerstman samen met zijn elfjes een kijkje nemen en kun je met hem op de foto. Bekijk snel het volledige programma:

Er is zoveel te doen, dat we het even rustig op een rijtje hebben gezet. Bekijk de website of het Facebook event van tijd tot tijd voor updates in het programma. Dit is er allemaal te doen tijdens de Kerstmarkt:

SHOPPING: Voor het eerst gaan alle winkels van de Parade ook ’s avonds open en er zijn winacties en kortingsacties bij diverse winkels.
SANTA: De Kerstman komt natuurlijk ook even een kijkje nemen en neemt zijn lieve elfjes mee.
MUZIEK: Diverse DJ's treden op en de muzikale Kerstman loopt een rondje. Het Nootdorps Kerstkoor zorgt voor een warme Kerstsfeer met prachtige liederen.
FASHION: Modeshow georganiseerd vanuit de Parade.
PROEF: Proef de Kerst met een kerststol proeverij bij de Albert Heijn en verwarm jezelf met een heerlijke thee proeverij bij Holland & Barrett.
KIDS: Vele activiteiten waaronder een kidsbar, schminken met glittertattoo's, een voetbalspel & springkussen. Bij de Albert Heijn kunnen er kertballen versierd worden.


Wat is een kerstmarkt zonder een warme gluhwein en een appelflap? Naast alle klassiekers kun je op deze dag ook genieten van een buiten BBQ, verse tapas, lekkere aardappel twisters, huisgemaakte stoofpeertjes en een verrassende sangria.

NIEUW! Bruna Nootdorp organiseert een boekpresentatie en signeersessie met Stephan Molier tussen 12:00 en 15:00 uur.


De Parade nodigt iedereen van harte uit om gezellig langs te komen!