Nieuws & Evenementen

1 JANUARI

Woonzorgcentrum ontvangt cheque

Maandag 22 december werd aan Woonzorgcentrum Veenhage een cheque van €889,50 uitgereikt. Dit geld heeft Winkelcentrum Parade opgehaald door een klantenactie te organiseren. Bezoekers van het winkelcentrum kregen bij een aankoop in één van de winkels een actievoucher met een unieke code, welke zij op de Facebookpagina van Parade konden invullen.

Bij elke code die werd ingevoerd ging er €0,50 naar Veenhage. Met een opbrengst van €889,50 betekent dat er bijna 1800 codes zijn ingevoerd!

De cheque werd uitgereikt aan locatiemanager Anja Rexwinkel door Dennis Hus (Kwalitaria) en tevens lid van de promotie-commissie van Winkelcentrum Parade en Nadia Achouitar, Marketing Manager CBRE (beheerder van Winkelcentrum Parade). 

De cheque komt volgens Anja als geroepen! Veenhage bestaat volgend jaar 40 jaar en daarom worden er het hele jaar leuke activiteiten georganiseerd. Met dit geld gaan ze een artiest inhuren, zodat de bewoners van Veenhage een onvergetelijke avond zullen beleven. Dennis Hus van Kwalitaria heeft aangeboden die avond langs te komen met wat lekkere snacks voor de bewoners!

Bij de uitreiking van de cheque was tevens een journalist van Nootdorp NU aanwezig. Hij heeft een foto gemaakt en zal tevens een stukje schrijven voor de krant die op 15 januari 2015 uitkomt.