Nieuws & Evenementen

9 MEI

Moederdag in Parade

Moederdagactiviteiten in Parade Nootdorp 9 mei a.s.

Zaterdag 9 mei worden er verschillende moederdagactiviteiten georganiseerd in winkelcentrum Parade Nootdorp. 

Nog op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Zoek niet verder want kinderen kunnen gratis meedoen aan de workshop. Onder professionele begeleiding worden zij geholpen met het maken van een fotolijst hanger.

Nog inspiratie nodig voor een heerlijk Moederdagontbijt, -brunch of –diner? Onze promotiedames zijn de gehele middag in het centrum aanwezig en laten u lekkere hapjes proeven van onze winkeliers. Een genot om te shoppen dus.

Extra gezellig is het, met optredens van William & Lieke. De hele middag zorgen ze voor de muzikale bijdrage aan een heerlijke middag shoppen.


Metamorfose
Verdient jouw moeder wat extra aandacht? Geef haar dan nu op voor de metamorfose. Op 6 juni worden 2 moeders in het zonnetje gezet. Lekker naar de kapper, een nieuwe outfit een lekkere lunch, wie wilt dit nu niet! Geef je moeder op, simpelweg door te mailen naar rianne@spontaan.nu. Via een loterij worden 2 moeders uitgenodigd op 6 juni. Enige voorwaarde is dus wel dat de moeder op 6 juni beschikbaar is.  Inschrijven kan tot 23 mei.

Voor iedereen die is opgegeven is er sowieso een leuke attentie.

 

Op 9 mei start ook onze Parade loterij! Bij elke aankoop ontvangt u een lot, die u op onze Facebookpagina kan activeren. De hoofdprijs is maar liefst €450,- shoptegoed. Daarnaast steunt u met uw lot het goede doel! Elke activering zorgt voor een bijdrage. 

Wilt u dat uw vereniging of goed een mooi bedrag ontvangt voor de pot? Geef u nu op en wie weet wordt u geselecteerd! Opgeven is simpel en doet u door te mailen naar rianne@spontaan.nu.

Alles voor een heerlijke Moederdag vindt u dus gewoon in winkelcentrum Parade Nootdorp!