Nieuws & Evenementen

20 JUNI

12:00 - 16:00

Game Event in Parade

Zaterdag 20 juni tussen 12 en 16 uur draait het in winkelcentrum Parade Nootdorp om games, games en nog eens games. Speciaal voor Vaderdag wordt het Game Event in het winkelcentrum georganiseerd.

In samenwerking met Warner Interactive Entertainment presenteren wij het Warner Game Event. In de Parade wordt een high-tech omgeving gecreëerd waar de allernieuwste games in Nederland gespeeld kunnen worden. Op speciaal ontwikkelde units met beeldschermen, X-Boxen en controllers kunnen games gespeeld worden.

Daarnaast kan iedereen zich eens een echte coureur wanen. Er staan namelijk ook 3 race simulatoren waarop de bekendste races gereden kunnen worden.

Ook komt er een parcours met radiografische bestuurbare monstertrucks. 4 liefhebbers kunnen tegelijkertijd racen tegen elkaar.


Heb je zelf nog leuke games die je wilt ruilen of verkopen?
Ook hiervoor bieden we je gelegenheid. Tegenover Sport2000 kun je plaatsnemen met een kleedjes tussen 12 en 16 uur. Wil je hier aan meedoen? Meld je aan via rianne@spontaan.nu

Kortom alles voor een leuke middag voor jong en oud is te vinden in Winkelcentrum de Parade. Heeft u dan nog tijd over om te shoppen? Dan helpen de winkeliers u graag met de leukste Vaderdagcadeaus.