Nieuws & Evenementen

6 JUNI

Veel blije moeders door Moederdagactie in winkelcentrum de Parade Nootdorp

In het kader van Moederdag startte op 9 mei een Moederdagactie in de Parade in Nootdorp. De winkeliers opende de inschrijving voor een Moederdagmetamorfose.

Er werden in totaal 22 moeders opgegeven. Elk met een eigen verhaal waarom deze bijzondere vrouw een metamorfose verdiende. Uiteindelijk hebben er 2 moeders gewonnen; Mary Vink en Monique van Leeuwen. Beide opgegeven door hun dochter. Op 20 juni was het dan zover en werden zij uitgenodigd voor de metamorfose.

De verwendag begon bij Intermezzo waar ze genoten van een heerlijke lunch. Toen was het tijd voor de kapper. Bij HairApp ontvingen ze een volledige knip- en kleurbehandeling. Daarna werd het tijd om te shoppen. Monique vond een nieuwe set bij De Bruijn Damesmode en Mary bij Smith Mode.
Tot slot nog even een afsluitend drankje in het zonnetje bij Intermezzo waar de dames ook nog eens een goedgevulde goodybag ontvingen.

 

De winkeliers vonden het jammer dat ze zoveel moeders teleur moesten stellen. Daarom nodigden ze alle dames, die waren opgegeven,  uit voor koffie en gebak, samen met de persoon die hen opgegeven had. Ook zij ontvingen een goodybag.

Bekijk alle foto’s van deze dag op onze Facebookpagina.