Nieuws & Evenementen

31 MEI

Vele winnaars bij de Parade Loterij!

Afgelopen maand organiseerden de winkeliers van Parade een loterij. Bij elke aankoop v.a. €10,- ontving de klant een lot welke zij moesten activeren op de Facebookpagina van het winkelcentrum. Met een geactiveerd lot maakten zij kans op mooie prijzen, en bovendien werd er voor elk geactiveerd lot een bedrag van €0,25 voor het goede doel gereserveerd.

Het goede doel dit jaar was Hannie’s stappen tegen Kanker. Afgelopen zaterdag mocht zij de cheque in ontvangst nemen. Er werden maar liefst 7373 loten geactiveerd, dit betekent dus een donatie van €1.843,25 voor het goede doel.

Naast deze geweldige donatie waren er ook nog eens heel veel winnaars. Alle winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd en mogen hun prijs ophalen. De 4 hoofdprijswinnaars mochten afgelopen zaterdag ook hun cheque met shoptegoed in ontvangst nemen.
Inge Heeres uit Den Haag was de gelukkige winnaar  van de hoofdprijs: €450,- shoptegoed.
Patricia Honcoop won €250,- shoptegoed, Erik Bal een bedrag van €100,- op te shoppen in Parade en Hennie van Viegen €50,-.

Ook waren er nog 51 andere winnaars die prijzen in ontvangst mochten nemen van AH Nootdorp, Jumbo Nootdorp, Vis. Nootdorp, Bakker Ammerlaan, Mille Fleurs en Sport 2000.