Nieuws & Evenementen

4 JULI

Jaarmarkt Nootdorp 2015

Op zaterdag 4 juli organiseert Oranjevereniging Nootdorp in samenwerking met ondernemersvereniging Parade Jaarmark Nootdorp in winkelcentrum Parade. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u naar hartenlust flaneren over de gezelligste markt van Nootdorp. Met bijna 70 kraamplaatsen zitten we zo goed als aan het maximum wat we in de Parade aan plaatsen beschikbaar hebben. Mode & accessoires, heerlijk fruit, sportartikelen, parfum, snacks, schoenen, boeken, Belgische spekken en nog veel meer. Zeker de moeite waard om even voor naar Parade Nootdorp te komen.

Uitgeverij Zilverbron staat ook op de markt met een kraam en er zullen een drietal auteurs hun boeken komen signeren:

  • Anaïd Haen is een Nederlandse sciencefiction-, fantasie- en thrillerschrijfster;
  • J. Sharpe is schrijver van griezelverhalen;
  • Cocky van Dijk is schrijver van fantasie romans en korte verhalen zoals de Drakenzieler triologie.

 

Ook voor entertainment is volop gezorgd. Over de jaarmarkt lopen van 11.00-16.00 uur ballonkunstenaars voor de kinderen en dixielandband "ALACARTE" voor sfeer verhogende muzikale ondersteuning. De ballonkunstenaars zullen verkleed zijn als prins/prinses en zullen voor alle kinderen gratis een mooie ballonverguur maken. Bedenk alvast maar wat je wilt laten maken.

 

Dixielandband "ALACARTE"

Tijdens de Jaarmarkt Nootdorp zal Dixielandband/Looporkest "ALACARTE" de bezoekers muzikaal trakteren op aangenaam, herkenbaar en gezellige Dixielandrepertoire. "ALACARTE" is een gezellig en zeer bekwaam 'KIJK&LUISTER' orkest. De musici van "ALACARTE" hebben allen een jarenlange ervaring en zijn individueel ook perfecte solisten. Sinds 6 jaar bestaat "ALACARTE" in deze formatie en heeft inmiddels een landelijke bekendheid opgebouwd met gemiddeld 80 optredens per jaar van Groningen tot Maastricht & Den Helder tot Terneuzen. Gegarandeerd heel veel "KIJK&LUISTER" plezier.

 

Zomerterras

Op het bekende Oranjevereniging Nootdorp zomerterras op Paradeplein (voor de Jumbo) zal een terras met podium zijn waar iedereen vanaf 11.30 uur vermaakt kan worden tot 23.30 uur in de avond. We beginnen in de ochtend met koffie en frisdrank en zal van lieverlee overgaan op een volwaardig terras met muziek en een drankje. Voor de kleintjes is er om 11.30 uur en 14.00 uur een poppenkastvoorstelling van ongeveer een half uur. Kom op tijd, anders mis je een stuk van het leuke verhaal!

 

Tussen de poppenkastvoorstellingen door (12.00-14.00 uur) zullen twee jonge Nootdorpse DJ’s (DJ Robin en DJ Thom V) laten horen hoe ze mensen kunnen vermaken met hun muziek. Om half 3 zal DJ Chester de draaitafel overnemen om er een super gezellige middag van te maken. Hij zal door gaan tot de band Plunck het podium nodig heeft voor hun optreden in de avond.

 

Plunck

Vanaf 20.00 uur zal de band Plunck een fantastisch live optreden geven. Plunck is een authentieke en spetterende band die altijd een onvergetelijke avond verzorgt. Met een mix van soul, pop en jazz liet Plunck met name in Delft en omstreken een krachtige impressie achter in 2014 - wat ook het startjaar is van de band. De gemeenschappelijke liefde voor muziek heeft hen bijeengebracht en dat merkt het publiek, dat zij vaak laaiend enthousiast achterlaten. Plunck heeft in korte tijd op een aantal grote podia gestaan, waaronder de mainstage van het Jazzfestival in Delft. In augustus 2015 zijn zij te zien op het miljoenenevenement SAIL Amsterdam. In hun korte bestaan hebben ze al een aantal muziekwedstrijden gewonnen waaronder VAKPopprijs 2014 en de 28ste editie van Musicon Upstage. Kom zaterdagavond 4 juli naar Parade Nootdorp en geniet van een heerlijk avondje in eigen dorp.

 

Ook op het zomerterras geldt geen alcohol < 18 jaar. Stop een geldig identiteitsbewijs in je zak, zodat die op verzoek gecontroleerd kan worden.