Nieuws & Evenementen

21 NOVEMBER

BERICHT VAN SINTERKLAAS:

 

BERICHT VAN SINTERKLAAS:

 

Lieve kindertjes, 
In verband met het slechte weer van a.s. zaterdag lukt het de Pieten niet om de Pietenstormbaan op te bouwen en jullie te voorzien van het officiële Pietendiploma. De Pietenstormbaan wordt (onder voorbehoud) verplaatst naar volgende week zaterdag. Wel lopen Sint en Piet a.s. zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur rond in het winkelcentrum met lekkers en zijn ze te vinden in het Sinthuis.

Sint & Piet

Ook is er een mini springkussen te vinden in het winkelcentrum en de eerste halve finale van het NK Kerstdorpen bouwen vindt plaats.

 

Naast alle Sinterklaasactiviteiten in het winkelcentrum wordt er op 21 en 28 november ook al gestreden om het mooiste miniatuur kerstdorp van 2015. 5 deelnemers nemen het op deze zaterdagen tegen elkaar op tijdens het NK Kerstdorpen bouwen. Zij maken tussen 10.00 en 16.00 uur de mooiste miniatuurdorpen en aan het einde van deze beide dagen wordt er een dagwinnaar gekozen door een professionele jury.
Op 12 december vindt vervolgens de finale plaats en strijden de 2 dagwinnaars tegen elkaar in winkelcentrum Parade Nootdorp.