Nieuws & Evenementen

27 FEBRUARI

Tweede editie DJ Dag

Op zaterdag 27 februari vindt de tweede editie van de DJ dag plaats in Winkelcentrum Parade Nootdorp. Na het succes van vorig jaar, is het ook dit jaar weer mogelijk om kosteloos DJ workshops bij te wonen tussen 12:00 – 16:00 uur. Heb je altijd al eens achter de draaitafel willen staan, kom dan naar ons gezellige centrum en neem plaats achter de decks.

DJ School on Tour leert jou draaien als een echte DJ. Wat is er nu leuker dan net als Armin van Buuren, Afro Jack of DJ Hardwell achter de draaitafels plaats te nemen. Onder leiding van een echte DJ ga je aan de slag tijdens deze zeer originele workshop geschikt voor kinderen van 5 tot 15 jaar.

Daarnaast is ook dit jaar weer de DJ bus aanwezig in De Parade. De gehele dag zijn de lokale Dj's: "De Buren van Armin" aanwezig en zorgen voor lekkere dansbare beats in de Parade. Ook hen kun je van alles vragen!

Voor de kleintjes is deze middag het Springkussen aanwezig; een heus piratenschip waar ze lekker op kunnen klauteren.

Zowel de workshop als het springkussen zijn gratis toegankelijk, maar om teleurstelling te voorkomen kun je je het beste even aanmelden voor de workshop via tessa@spontaan.nu. Geef even aan hoe laat je mee wilt doen aan de workshop; je bent dan zeker van een plekje.

Maak deel uit van deze gezellige dag, tot ziens in winkelcentrum Parade Nootdorp!