Nieuws & Evenementen

7 APRIL

Positieve ontwikkelingen Parade


In winkelcentrum Parade te Nootdorp gaat de komende tijd veel gebeuren. Albert Heijn gaat eind mei moderniseren en gaat daarom tegen die tijd twee weken dicht. Jumbo gaat uitbreiden met bijna 500 m2 en wordt ook helemaal vernieuwd.

"We nemen het pand waar tot voor kort Mo Kids in was gevestigd en een deel van de Xenos erbij", aldus Erwin Steendam penningmeester van de winkeliersvereniging en eigenaar van de Jumbo. "Dit is voor ons een droom die uitkomt. Vijf jaar geleden zijn wij begonnen in Nootdorp en we hadden nooit durven denken dat het zo'n vaart zou gaan lopen. Om dit nieuwe paradepaardje van de Jumbo formule te kunnen realiseren moeten we wel twee weken dicht. De planning is dat we de eerste twee weken van juli gaan verbouwen ", aldus een trotse Erwin Steendam.

"We krijgen een compleet nieuwe Albert Heijn voorzien van de nieuwste formule uitgangspunten. Meer assortiment, meer gemak maar met de vertrouwde groep medewerkers waardoor we verwachten dat onze klanten zich weer snel thuis voelen", zo zegt Marco Schouten, supermarktmanager van AH en tevens bestuurslid van de winkeliersvereniging. Het overige deel van de Xenos gaat waarschijnlijk naar de Lidl bevestigd Erwin Steendam, waardoor er straks drie grote en krachtige supermarkten zijn in de Parade. Tel daarbij op dat het winkelcentrum ook versterkt wordt met de komst van Action, waardoor de aantrekkingskracht van de Parade enorm zal toenemen.

"We zullen straks met dit aanbod ons goed kunnen onderscheiden van de omliggende winkelcentra, zeker ook nu de parkeergarage weer als nieuw is met 600 gratis parkeerplaatsen", zo vertelt Marco Schouten van AH. Beide mannen kunnen het goed met elkaar vinden, alhoewel ze concurrenten zijn. "Het is in ons aller belang dat de Parade straks weer goed gevuld is met mooie winkels. Je ziet het nu al aan de nieuwe Shoeby, de modewinkel Loft , de nieuwe bloemenzaak Bloeiend en aan de nieuwe The Stone die eind april zijn deuren opent. We hebben elkaar nodig om een vitaal winkelcentrum te blijven", aldus beide mannen.