Nieuws & Evenementen

23 APRIL

Koningsparade

Zaterdag 23 april, het weekend voor Koningsdag, zijn alle mini prinsen en prinsessen van harte welkom in Winkelcentrum Parade Nootdorp. Tussen 12.00 en 16.00u wordt de Koningsparade georganiseerd met een echte prinsessenkoets!

Een ritje in een echte prinsessenkoets

De gehele middag is er een prachtige koets aanwezig. Echte paarden trekken dit oogverblindende voertuig rond en alle mini prinsen en prinsessen mogen een rondje meerijden. Voordat zij instappen kleden zij zich om in de paleiskamer. 2 hofdames zorgen voor vorstelijke schmink en er staat een verkleedkist met de mooiste jurken en prinsenkledij.
Helemaal in stijl maken zij een rondje in de koets. Na het omkleden is er nog een heerlijk glaasje siroop voor de dorstige kinderen.

Maar dat is nog niet alles. Deze dag zijn er ook bekende prinsen en prinsessen aanwezig. Je komt ze tegen in het winkelcentrum, maar je kunt ook met ze op de foto. Tussen 12.00 en 13.00 uur en tussen 14.00 tot 15.00u zijn deze bekende prinsen en prinsessen rondom het Paradeplein aanwezig voor een foto. En het mooie is, je krijgt de foto direct mee. Welke bekende prinsen en prinsessen het zijn, houden we nog even geheim.

Win leuke prijzen met het Rad van Oranje

Net als vorig jaar, is ook dit jaar het Rad van Oranje weer aanwezig. Heeft u iets gekocht, laat dan uw kassabon zien bij het Rad van Oranje en draai... wie weet wint u een leuke prijs.
De volgende ondernemers sponsoren prijzen voor dit leuke rad; Albert Heijn, Bakker Ammerlaan, Bruna, Jumbo, Hair App, Intermezzo, Kwalitaria Parade, Multivlaai, Sport 2000, Studio Mo, Smit Mode, Toko Parade, Gall & Gall en Bakkerij Bosman. Doet u mee, dan gaat u nooit met lege handen naar huis, want de troostprijs is een mooie Parade Shopper of een kleurboek. Deelname is geheel gratis, pak die kans!