Nieuws & Evenementen

7 MEI

Plantenmarkt en Moederdag Parade

Vandaag worden er diverse activiteiten georganiseerd in winkelcentrum Parade Nootdorp. Van 10:00 tot 16:00 uur kunt u terecht op de Plantenmarkt. Voor de kinderen is er vanaf 12:00 uur een leuke workshop en de winkels gaan van start met het uitdelen van loten voor de Parade Loterij.

Plantenmarkt 

Het Paradeplein staat vol met prachtige planten voor uw tuin. Kom lekker struinen tussen de mooie planten en doe inspiratie op voor uw voor-of achtertuin. Van 10:00 tot 16:00 uur kunt u terecht bij diverse leveranciers. Zij bieden kuip- en potplanten, voorjaarsbakjes, Moederdagcadeautjes, perkgoed, hangschalen en bakken aan.

Kinderworkshop bloempotjes verven
Nog op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Zoek niet verder want kinderen kunnen gratis meedoen aan de workshop tussen 12:00 en 16:00 uur op het Paradeplein. Onder professionele begeleiding worden zij geholpen met het beschilderen van een bloempotje. En wat is er leuker dan gelijk een leuk plantje voor in het bloempotje er bij kopen op de Plantenmarkt.


Extra gezellig is het met de “Swinging presents”. De hele middag zorgen zij voor gezelligheid, muzikale bijdrage en delen zij heerlijke hartensnoepjes uit.

Metamorfose voor jouw moeder
Verdient jouw moeder wat extra aandacht? Geef haar dan nu op voor de metamorfose. Op zaterdag 4 juni wordt 1 moeder in het zonnetje gezet. Lekker naar de kapper, een nieuwe outfit een lekkere lunch, wie wilt dit nu niet! Geef je moeder op, simpelweg door te mailen naar tessa@spontaan.nu. Via een loterij wordt er een moeder uitgekozen voor de metamorfose op 4 juni. Enige voorwaarde is dus wel dat de moeder op 4 juni beschikbaar is. Inschrijven kan tot 18 mei. Voor de eerste 10 moeders die zijn opgegeven is er sowieso een leuke attentie.

Op 7 mei start ook de Parade loterij! Bij elke aankoop ontvangt u een lot, die u op onze Facebookpagina kan activeren. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen. Daarnaast steunt u met uw lot het goede doel! Elke activering zorgt voor een bijdrage.