Nieuws & Evenementen

18 JUNI

Vaderdag Parade

Auto’s en retro spelletjes tijdens de Vaderdag Parade zaterdag 18 juni

Op zaterdag 18 juni staat de Parade in het teken van Vaderdag, tijdens de Vaderdag Parade tussen 12.00 en 16.00 uur.  Speciaal voor alle vaders zijn er diverse ‘old school’ games (en ook een aantal nieuwe spellen) en auto’s aanwezig. Ook wordt die dag de cheque van de Parade Loterij overhandigd aan Ipse de Bruggen en kunnen de winnaars van de loterij hun prijs ophalen.

De vaders (en kinderen) kunnen zich helemaal uitleven in de spelletjeshal op het Paradeplein. Deze tent staat boordevol retro spelletjes, zoals flipperkasten, een videokabinet met de echte klassiekers zoals Pacman, Donkey Kong, Space Invaders etc. Ook zijn er diverse Photoplay apparaten.

Bijzondere auto’s van Bavaria Cars
Bavaria Cars uit Nootdorp is ook aanwezig met een aantal zeer bijzondere showcars. Deze wagens zien er niet alleen gaaf uit, ze klinken ook nog eens geweldig! De auto’s zijn namelijk getuned. Bavaria Cars heeft ook nog een aantal verrassingen voor u in petto op de dag zelf.

Uitreiking prijzen Parade Loterij en cheque Ipse de Bruggen

De afgelopen maand organiseerden de winkeliers de Parade Loterij.Bij elke aankoop vanaf € 10,- ontving de klant een lot welke zij kon activeren op de Facebookpagina van het winkelcentrum. Hier konden mooie prijzen mee gewonnen worden. Bovendien werd er voor elk geactiveerd lot een bedrag van € 0,15 voor het goede doel gereserveerd. Het goede doel dit jaar is Ipse de Bruggen, vestiging Nootdorp

Zaterdag 18 juni om 11.00 uur wordt de cheque overhandigd aan Ipse de Bruggen. Het bedrag van deze cheque zal onder andere gebruikt gaan worden voor een nieuwe schommel in de tuin. Wat het totaalbedrag is, houden we nog even geheim.

Naast deze mooie donatie zijn er nog veel meer winnaars. Alle winnaars van de loterij krijgen in week 23 (6-10 juni) persoonlijk bericht. Zij kunnen de gewonnen prijs zaterdag de 18e vanaf 12.30 uur ophalen.