Nieuws & Evenementen

6 JUNI

Volop zon en gezelligheid tijdens Koren Parade en metamorfose

Volop zon en gezelligheid tijdens Koren Parade en metamorfose


Afgelopen zaterdag was het Koren Parade in winkelcentrum Parade Nootdorp. Tussen 12.00 en 16.30 uur stond het Paradeplein in teken van muziek. Diverse koren zoals The Project Squad, Kinderkoor Roezemoes en Popkoor Just for Fun waren aanwezig. Ook Harmonie Nootdorp gaf een sfeervol optreden. De combinatie van heerlijk weer en muziek zorgde voor een druk bezocht winkelcentrum.

Moederdag metamorfose
In het kader van Moederdag startte op 7 mei jl. een Moederdagactie in de Parade. De winkeliers opende, net als vorig jaar, een inschrijving voor een Moederdagmetamorfose.
Er werden in totaal 35 moeders opgegeven, elk met een eigen verhaal. Uiteindelijk heeft er 1 moeder gewonnen, Sylvia van den Toorn-Rohde. Sylvia is opgegeven door haar zus. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, zij werd uitgenodigd voor de metamorfose. 

De dag begon bij Intermezzo waar ze genoten van een heerlijke lunch. Toen was het tijd voor de kapper. Bij HairApp ontving Sylvia een volledige knip- en kleurbehandeling. Daarna was het tijd voor een nieuwe outfit. Bij Smit Mode stond een mode adviseur klaar voor Sylvia, om samen met haar een nieuwe kledingset uit te kiezen. De geslaagde middag werd afgesloten met een drankje en hapje in het zonnetje bij Intermezzo, waar zij ook nog een goedgevulde goodybag ontvingen.

De winkeliers vonden het jammer dat ze zoveel moeders teleur moesten stellen. Daarom nodigden ze alle dames, die waren opgegeven, uit voor koffie en gebak, samen met de persoon die hen opgegeven had. Ook zij ontvingen een goodybag.

Bekijk alle foto’s van deze dag op onze Facebookpagina.

18 juni Vaderdag Parade
De volgende activiteit staat alweer gepland in het winkelcentrum. Zaterdag 18 juni is het Vaderdag Parade. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er diverse ‘old school’ games (en ook een aantal nieuwe spellen) en showcars aanwezig. Ook wordt die dag de cheque van de Parade Loterij overhandigd aan Ipse de Bruggen en kunnen de winnaars van de loterij hun prijs ophalen.