Nieuws & Evenementen

2 JULI

Jaarmarkt Nootdorp

Op zaterdag 2 juli as. organiseert Oranjevereniging Nootdorp in samenwerking met ondernemersvereniging Parade de altijd gezellige jaarmarkt in winkelcentrum de Parade in Nootdorp. Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u heerlijk slenteren langs de meer dan 60 kramen met een gevarieerd aanbod van winkeliers en standhouders, met voor elk wat wils. Zoals mode, rages, eten, drinken en veel meer.

Tijdens de markt lopen er ballonkunstenaars in Chinese kleding door het winkelcentrum. Zij maken voor de kinderen de mooiste creaties.

Uiteraard is er weer gezorgd voor een gezellige muzikale omlijsting. De sfeer zal worden opgevoerd door de Swing Dixielandband. De Swing Dixielandband is een band met professionele en semiprofessionele muzikanten die de oude New Orleans muziek weer in een nieuw jasje heeft gestopt. Geen onherkenbare jazzy  melodieën, maar alleen de bekende die iedereen kan meefluiten, komen in het repertoire voor. De Swing Dixielandband treedt zo’n 50 keer per jaar op, waarbij het accent ligt in de laatste twee maanden van het jaar; dan gaat met onder andere als Kerstman of sneeuwpop door het leven. Het kan de Swing Dixielandband overigens niet gek genoeg zijn, gezien men een brede kledingkeuze heeft. De Swing Dixielandband: een groep vrienden die de muzikaliteit op één hebben staan maar die de humor tijdens het spelen nooit verloren zullen laten gaan!