Nieuws & Evenementen

20 JUNI

Uitreiking cheque Parade Loterij

Afgelopen zaterdag werd de cheque van de Parade Loterij overhandigd aan het goede doel van dit jaar: Ipse de Bruggen. Ook konden de winnaars van de loterij hun prijs ophalen en was er van alles te zien en te beleven op het Paradeplein. Speciaal voor Vaderdag waren er diverse retro spellen, zoals flipperkasten, racers en photo play kasten en was Bavaria Cars aanwezig met drie wel heel bijzondere auto's.

Meer dan 80 prijzen te winnen
Van 7 t/m 21 mei jl. ontving iedere klant bij besteding vanaf € 10,- een lot, welke via Facebook geactiveerd kon worden. Er waren meer dan 80 prijzen te winnen dit jaar; van kledingcheques tot flessen wijn en van heerlijke taarten tot aan een gratis was- en knipbeurt.
Ruim 2100 mensen hebben meegedaan aan de loterij. Zij hebben 6986 loten geactiveerd. Van ieder geactiveerd lot werd € 0,15 gedoneerd aan het goede doel; met een maximum van € 1.000,-. Het maximale bedrag is afgelopen zaterdag overhandigd aan Ipse de Bruggen.

De winkeliers konden aangeven welk goede doel ze dit jaar wilden koppelen aan de loterij. Ipse de Bruggen is door een groot aantal winkeliers genoemd. Cliënten van Ipse de Bruggen zijn graag geziene klanten in het winkelcentrum. Marloes Karssen, senior begeleidster bij de vestiging in Nootdorp was aanwezig met een aantal cliënten om de cheque in ontvangst te nemen. Het geld wordt gebruikt voor een nieuwe schommel in de tuin.

Auto's en videogames
Naast de prijsuitreiking was ook Bavaria Cars aanwezig op het Paradeplein met een aantal speciale auto's. Met name de raceauto had veel bekijks. In de tent konden zowel de vaders als de kinderen hun hart ophalen met diverse retro video games en flipperkasten. Voor de allerkleinsten was er ook een springkussen aanwezig. Ondanks het niet al te beste weer, was het gezellig druk in het winkelcentrum.

A.s. zaterdag kunnen de kinderen weer klauteren en klimmen op een echte jungle stormbaan op het Paradeplein. De stormbaan staat vanaf 11.00 tot 16.00 uur op het plein.

Kijk op http://www.parade-nootdorp.nl voor meer informatie over Parade Nootdorp en volg ons op Twitter en Facebook!