Nieuws & Evenementen

27 AUGUSTUS

Kinder rommelmarkt

Op zaterdag 27 augustus a.s. organiseert de winkeliersvereniging van Parade Nootdorp de Kinder Rommelmarkt. Tussen 11.00 en 15.00 uur ligt het winkelcentrum vol met kleedjes waar de topverkopers t/m 14 jaar hun waar ten toon spreiden.

Kinder Rommelmarkt
De naam verklapt het al, deze rommelmarkt is bedoeld voor kinderen t/m 14 jaar die hun spulletjes willen verkopen. Uiteraard zijn ouders/begeleiders toegestaan. De topverkopers in spé krijgen voldoende ruimte om hun waar tentoon te spreiden en keiharde zaken te gaan doen. De plekjes worden toegewezen en zijn verspreid over het gehele winkelcentrum. Een groot deel van de plekjes is overdekt, zodat als het weer niet helemaal meezit, de verkoop gewoon door kan gaan.

Western activiteiten
Naast de rommelmarkt zijn er ook diverse activiteiten die dag. Tussen 12.00 en 14.00 uur is manege Hippisch Centrum Nootdorp met 3 pony’s aanwezig op het Paradeplein, waar onder begeleiding een rondje op gereden kan worden. Maar dat is niet alles! Tussen 11.00 en 15.00 uur staat op de Zilveren Zweep het Cowboy springkussen en kun je je rodeo skills uittesten op een rodeostier.

Sport Accent
Sport Accent, het Personal Health Center, is vandaag ook aanwezig met een voordeel rad.

Draai aan het rad en ga met voordeel sporten bij Sport Accent!

Aanmelden
Helaas is het niet meer mogelijk om je op te geven voor de rommelmarkt, alle plekjes zijn vergeven.