Nieuws & Evenementen

28 SEPTEMBER

Volop feest in Parade Nootdorp

Op woensdag 28 september én zaterdag 1 oktober is het groot feest in winkelcentrum Parade Nootdorp. Het winkelcentrum is vernieuwd, de verbouwingen zijn achter de rug en we zijn weer optimaal bereikbaar. Een hele goede reden voor een groot feest voor jong en oud! Woensdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur starten we met een kinderfeest met diverse leuke activiteiten, en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur zijn er optredens van o.a. Tino Martin & Brace. Alle activiteiten zijn gratis.

Woensdag 28 september kinderfeest
Op woensdag, van 13:00 tot 17:00 uur, is er de mogelijkheid om Pikachu en een Pokétrainer te ontmoeten; hij kan de kinderen alle ins en outs van het populaire spel vertellen. Daarnaast kun je met Pokémon en de trainer op de foto en krijg je deze gelijk mee. Ook staan de lures aan, waardoor er veel Pokémon gevangen kunnen worden. Een leuke activiteit voor de echte Pokémonliefhebbers! Ook voor degenen die niet zo van deze hype zijn, is er genoeg te doen! Er is een klimwand van ruim 14 meter aanwezig, maar ook Dance Pads. Dans mee op coole muziek, door je over de dansplaat te bewegen. Raak jij op het juiste moment de pijlen dan heb jij misschien wel de hoogste dansscore!

Ballonkunstenaar Patrick is aanwezig om de mooiste ballonfiguren te maken en wellicht leert hij jou ook wel om een figuur te maken. Verder kun je je vermaken bij diverse kleine kermisspellen en worden er lekkernijen, popcorn en suikerspinnen uitgedeeld.

Buurman & Buurman show
Op zaterdag 1 oktober, van 10:00 tot 17:00 uur, gaat het feest gewoon door in Nootdorp! De kinderen kunnen vanaf 11.00 uur op de Zilveren Zweep de attracties in, maar ook genieten van de Buurman & Buurman kindershow, waarna ze hen ook kunnen ontmoeten bij de Meet & Greet. Om alles er lekker uit te dansen kunnen ze naar de kinderdisco die om 11:00 uur begint. De bezoekers worden verwend met diverse heerlijke hapjes van de winkeliers uit het winkelcentrum.

Optreden Tino Martin en Brace
Om 13.30 uur is er een optreden van Tino Martin, een echte volkszanger. Bekend van onder andere Hennie Huisman’s Soundmix Show en vorig jaar was Tino Martin nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Om 15.00 uur staat Brace op het podium. We kennen hem van zijn nummers Moppie, Leipe Mocro Flavour en Hartendief. Brace heeft een gouden stem, is een rasperformer en weet een groot publiek te bereiken. In 2015 deed Brace mee aan The voice of Holland, waar hij als derde is geëindigd. De bekende Coverband Escape en lokale DJ Marcel, ook wel bekend als Party DJ Marsie, treden ook meerdere keren op en sluiten de dag af. Escape is onder andere bekend van hun optredens in de Scheveningse clubs Big Bell en Beach Club Peukie. 

Woensdag 28 september Zilveren Zweep

Zaterdag 1 oktober Paradeplein

13.00 – 17.00 uur

Klimwand
Dance pads
Diverse kleine kermisspellen
Ballonkunstenaar Patrick

10.00 uur
10.30 uur
11.00 uur
11.30 – 13.30 uur

Kindershow Buurman & Buurman
Meet & greet Buurman & Buurman
Kinderdisco
Escape en Party DJ Marsie

13.30 – 16.30 uur

Meet & greet Pikachu en Pokétrainer*

13.30 uur
14.00 – 15.00 uur

Tino Martin
Escape en Party DJ Marsie

 

Lures staan aan

15.00 uur

Brace

Gehele middag gratis popcorn en suikerspinnen!

15.30 – 17.00 uur

Escape en Party DJ Marsie

 *Gedurende de 3 uur is Pikachu er 3x een half uur, aangezien hij ook af en toe moet rusten. Het kan dus zijn dat hij er even niet is, als je langskomt, maar als je even wacht verschijnt hij vanzelf weer.