Nieuws & Evenementen

1 OKTOBER

Optredens en meer in Parade Nootdorp

UPDATE: Door omstandigheden kan Sharon Doorson a.s. zaterdag niet aanwezig zijn, maar we hebben een goede vervanger gevonden: Brace! Brace treedt om 15.00 uur op.

Het winkelcentrum is vernieuwd, de verbouwingen zijn achter de rug en we zijn weer optimaal bereikbaar. Een hele goede reden voor een groot feest voor jong en oud en wel op zaterdag 1 oktober. Van 10:00 tot 17:00 uur zijn er optredens van o.a. Tino Martin, Brace en een kindershow van Buurman & Buurman. Alle activiteiten zijn gratis.

Buurman & Buurman show
De kinderen kunnen vanaf 11.00 uur op de Zilveren Zweep de attracties in, maar ook genieten van de Buurman & Buurman kindershow, waarna ze hen ook kunnen ontmoeten bij de Meet & Greet. Om alles er lekker uit te dansen kunnen ze naar de kinderdisco die om 11:00 uur begint. De bezoekers worden verwend met diverse heerlijke hapjes van de winkeliers uit het winkelcentrum.

Optreden Tino Martin en Brace
Om 13.30 uur is er een optreden van Tino Martin, een echte volkszanger. Bekend van onder andere Hennie Huisman’s Soundmix Show en vorig jaar was Tino Martin nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Om 15.00 uur staat Brace op het podium. We kennen hem van zijn nummers Moppie, Leipe Mocro Flavour en Hartendief. Brace heeft een gouden stem, is een rasperformer en weet een groot publiek te bereiken. In 2015 deed Brace mee aan The voice of Holland, waar hij als derde is geëindigd. De bekende Coverband Escape en lokale DJ Marcel, ook wel bekend als Party DJ Marsie, treden ook meerdere keren op en sluiten de dag af. Escape is onder andere bekend van hun optredens in de Scheveningse clubs Big Bell en Beach Club Peukie. 

Het volledige podiumprogramma op het Paradeplein ziet er als volgt uit:

10.00 uur                 Kindershow Buurman & Buurman
10.30 uur                 Meet & greet Buurman & Buurman
11.00 uur                 Kinderdisco
11.30 – 13.30 uur      Escape en Party DJ Marsie
13.30 uur                 Tino Martin
14.00-15.00 uur        Escape en Party DJ Marsie
15.00 uur                 Brace
15.30- 17.00 uur       Escape en Party DJ Marsie

Wij kijken uit naar je komst woensdag 28 september en zaterdag 1 oktober a.s.!