Winkels

NEBO Foto & Elektronica
NEBO Foto & Elektronica
Lange Baan 7
2632 GC Nootdorp
Tel. 015 – 3619442
www.neboweb.nl

Openingstijden
maandag 10.00 - 18.00 uur
dinsdag 09.00 - 18.00 uur
woensdag 09.00 - 18.00 uur
donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 19.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.30 uur

Bij NEBO komen foto, beeld en elektronica samen voor de volgende stap in de wereld van de fotografie. We denken graag met de nieuwe generatie mee en voorzien onze zes vestigingen, waaronder onze winkel in Winkelcentrum De Parade, telkens van de laatste snufjes. De huidige trend: foto’s direct afdrukken vanaf je smartphone of tablet.

Wie maakt er nu geen foto’s met zijn smartphone? Je hebt die altijd bij je, de camera’s van de smartphone zijn steeds beter geworden en een foto is zo gemaakt. Sinds de consument dit ontdekt heeft wordt hier massaal gebruik van gemaakt. Het laten afdrukken van je foto’s is heel eenvoudig: bij de bestelkiosk in onze winkels kan je zelf (of eventueel met hulp van een medewerker) via wifi of bluetooth aangeven welke foto’s afgedrukt en eventueel vergroot moeten worden. Ook via Instagram en Facebook zijn afdrukken mogelijk in hun oorspronkelijke, vierkante formaat.

Ook voor uw pasfoto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Een pasfoto voor bijvoorbeeld rijbewijs, paspoort of ander identiteitsdocument is voor ons geen probleem. Wij werken met de nieuwste digitale pasfotosystemen. De gemaakte pasfoto kan op een beeldscherm bekeken worden. NEBO is officieel gecertificeerd door de Stichting Nederlandse fotovakhandel. En al onze verkoopmedewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de juiste pasfoto.

Maar NEBO heeft nog veel meer te bieden op het gebied van foto en elektronica. We hebben een zeer uitgebreide website met ruim 11.000 artikelen. En vandaag besteld is morgen in huis. Op onze website vind je hier onder andere camera’s, actioncams, printers, televisies, smartphones en nog veel meer. En de meeste artikelen vind je natuurlijk ook in onze winkels. En haal je je internetaankopen liever in de winkel op? Dat is natuurlijk geen probleem. Bovendien kunnen we je dan ook nog extra uitleg geven.

NEBO Foto & Elektronica heeft zes vestigingen in Den Haag en Nootdorp. Meer informatie via www.neboweb.nl.

NEBO Foto & Elektronica NEBO Foto & Elektronica